CHEF AAN HUIS

BROOS

BROOS is jou prive chef aan huis! Wat kunt u verwachten van een prive chef aan huis? Eerst worden samen de specifieke wensen besproken. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, 21-diner of een gewoon verlangen naar heerlijk eten, wij helpen je om van elke gelegenheid iets bijzonders te maken. Als prive chef aan huis maken wij alles mogelijk!

Afgestemd op jouw smaak en wensen maken wij een menu op maat, doen we inkopen en gaan we aan de slag!

We gebruiken enkel lokale en dagverse ingredienten uit het seizoen om te zorgen dat elk gerecht verbluffend is.  

Uiteraard houden wij rekening met eventuele allergieen en/of dieetwensen – Het menu kan ook vegetarisch of veganistisch gemaakt worden.

Bij BROOS.A’dam zijn we er trots op dat we van je huis een prive restaurant kunnen maken. Ervaar de magie van een prive chef aan huis en laat ons je meenemen op een smaakvolle reis die je nooit zult vergeten!

——————————–
Onderstaande prijzen dienen als indicatie en kunnen verschillen op basis van groepsgrootte en eventuele wensen.

De prijzen zijn inclusief amuse, brood & huisgemaakte boter, servies en bestek.

– 4 gangen €80,- per persoon
– 5 gangen €90,- per persoon
– extra gang 
€10,- per persoon

Uiteraard is het diner uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement voor €32,- per persoon o.b.v. 4 gangen.

Bij te boeken:
– Fles wijn incl. uitleg vanaf €30,-
– Fles Bubbels vanaf €45,-
– Oesters €4,- per stuk o.b.v. min. 6 stuks
– Kaasplank €15,- (of €5,- als supplement extra gang)
– Tafelaankleding €5,- per persoon

Andere specifieke wensen? Wij denken als prive chef een huis natuurlijk graag mee om jouw wensen mogelijk te maken.

 *Prijzen zijn exclusief reiskosten van €0,50 per gereden kilometer buiten Amsterdam en mogelijke parkeerkosten.
(werkgebied BROOS: heel Nederland)

VOORBEELDMENU

– AMUSE –
Stroopwafel van biet, kastanje karamel en geitenkaas mousse

– VOORGERECHT –
Zeebaars crudo, tijgermelk, kimchi en druif

– TUSSENGERECHT –
Koolrabi ravioli, amontillado mousseline, prei en dashi beurre blanc 

– HOOFDGERECHT –
Diamanthaas met kalfsjus, gekarameliseerde pompoen, fondant aardappel en mosterdzaad

– KAASPLANK –
Kaas van Kef

– DESSERT –
Malva pudding, tomaat, vanille, kardamon en hazelnoot crumble

 

SHARED DINING

Urenlang tafelen als een echte Italiaanse familie met ”La Nonna” aan het hoofd. Nodig iedereen uit en wij vullen de tafel met heerlijke mediterrane gerechten en flessen wijn om te delen.

– ANTIPASTI PLANK –
(ook los verkrijgbaar)

– PAN CON TOMATE –

– PASTA VONGOLE –

– PULPO A LA GALLEGA –

– GAMBAS AL AJIOLLO –

– PORCHETTA –

– CAPONATA –

– TIRAMISU –