RECEPTEN

BROOS

De passie voor eten, drinken en vooral gezelligheid, willen we graag met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom delen wij natuurlijk onze eigen favoriete recepten, om zelf lekker aan de slag te gaan!

Panzanella

Deze Italiaanse klassieker is onze favoriete salade voor tijdens de zomer. Heerlijke lange zomeravonden, serveren bij een barbecue of neem de Panzanella mee voor een picknick in het park.

Pasta Vongole

Als ik (Merlin) zou moeten kiezen wat mijn favoriete gerecht is, dan is dat toch wel Pasta Vongole. Het gerecht doet me altijd denken aan de kampeeravonturen.

Focaccia

Tijdens de zomer met een camper op foodtrip. Zoveel mogelijk proeven, zien en leren van o.a. de Italiaanse keuken. Wat kan je naast pasta het beste maken met bloem typo 0.0, een heerlijke zachte en luchtige Focaccia.

Hamburger

Wat zal het leven toch moeten zonder deze sappige ultimate hamburger? De guilty pleasure van BROOS, zeker met een speciaalbiertje ernaast! De combinaties zijn eindeloos.

Totjespap

Ook onze zuiderburen worden niet overgeslagen, een Belgische klassieker uit West- en Oost-Vlaanderen. Gewoon proberen en je zal het niet snel vergeten. Wat kan er nou mis gaan met Hollandse garnaaltjes!

Pulpo

Een heerlijk gerechtje, waarvan je misschien eerst denkt – moet ik nou echt die tentakels aanraken?! 
Gewoon laten stoven in de (rode)wijn en je hebt heerlijke malse octopus.

Rendang

Als ik (Sebastiaan) zou moeten kiezen wat mijn favoriete gerecht is, dan is dat toch wel Rendang. Lekkerste stoofvlees ooit! Al bij de eerste hap ben ik gelijk weer in het prachtige Indonesie.

Miso Ramen

Aziatische sferen in je eigen woonkamer, met deze heerlijke Japanse Miso Ramen.
Er gaat niks boven de slierten ramen naar binnen slurpen, terwijl je geniet van de rijke bouillon!